10 anys


10 Sopar i festa

Mural dels 10 anys


Concurs literari de Sant Jordi
Moltes felicitats a tots els premiats.


Caminada de Sant Jordi


Exposició dels 10 anys 
A les escales del vestíbul ja hi podeu visitar un recull de fotografies de les activitats que hem fet fins ara per commemorar els 10 anys de l'institut.Concurs de lutiers 
Ja està muntada l' exposició dels JOVES LUTHIERS DE PRIMER,del nostre centre. Els professors de l'Institut decidiran quin és el millor instrument de cada categoria: corda, vent i percussió. Els premis es donaran durant els actes de Sant Jordi que farem el divendres 22 d'abril.
Lipdub 

 samarretes   

 2 ja tenim pancarta  
 1 aprenent junts     

Circulars

S''estan mostrant les entrades 1 - 5 de 31. Mostra'n més »Aquesta nova pàgina web pretén donar servei a les famílies de l'alumnat del nostre centre. Hi podreu consultar tota la informació de caire general de l'institut i podreu fer el seguiment de les dades acadèmiques i disciplinàries dels vostres fills.

Podeu, per exemple, consultar l'adreça de correu del professorat, les hores d'atenció als pares dels tutors, veure un informe personalitzat de les dades que es van registrant de cada alumne (Faltes d'assistènciaConductesResultats acadèmicsDates d'exàmens...)

També podreu consultar l'historial de les circulars que anem fent arribar a les famílies i informació de l'empresa de reutilització de llibres Iddink i de l'AMPA del centre.

Esperem que us sigui útil.

Comments