Circulars‎ > ‎

Actes vandàlics i telèfon

16 de des. 2013, 3:42 publicada per Albert Vives
Benvolgudes famílies,

Aquest matí ens hem trobat totes les portes exteriors del centre bloquejades, com a conseqüència d’una bretolada. Malauradament ja fa unes quantes setmanes que ens trobem amb actes vandàlics similars.

Algú amb coneixement de la distribució de les portes d’entrada ha bloquejat tots els panys exteriors i ha impedit que es pogués obrir al centre amb normalitat. El centre no s’ha pogut obrir fins a les 8:35. 

Alguns alumnes, per iniciativa pròpia han decidit retornar a casa. Quan ens hem adonat que marxaven hem cridat als que hem pogut per fer-los entrar al centre. Per seguretat, des de consergeria s’ha procedit ràpidament a intentar trucar a totes les famílies d’alumnes que no eren al centre quan s’ha passat llista a les classes.

Ja hem informat del cas al servei de Vigilància Municipal de la Bisbal del Penedès i a l’Ajuntament. Avui mateix s’ha posat la corresponent denúncia als Mossos d’Esquadra i es prendran les mesures que calguin per impedir que un acte d’aquestes característiques es torni a repetir i per aconseguir que es sancioni durament els responsables.

Informar-vos finalment que ja s'ha resolt la incidència tècnica que ens tenia des de dijous sense telèfon. Us demanem disculpes per totes les molèsties causades.

Atentament,

L’equip directiu
Comments